بلاگ

کارگاه تازه های rTMS و اپروچ های موجود در حیطه ی سایکوسوماتیک

🔳 در این کارگاه به موارد ذیل پرداخته می شود:
ارائه دهندگان TMS، کانترااندیکاسیون ها و ملاحظات ایمنی، عوارض، آماده سازی بیمار، اندیکاسیون های روانپزشکی و سایکوسوماتیک، دارو ها و TMS

✳️ "به همراه آموزش عملی کار با دستگاه"

🔳 جمعه، ۲۸ اردیبهشت، ۹ صبح الی ۱۲ ظهر، بیمارستان طالقانی، پژوهشکده گوارش، طبقه ۴، کلاس ۱

🔳 ظرفیت ثبت نام محدود است.
ثبت نام:
تلفن: ۸۸۲۲۳۲۹۲
پیام رسان واتساپ یا تلگرام:
۰۹۹۰۶۴۹۴۶۸۰

کارگاه rTMS در حیطه ی سایکوسوماتیک

rTMS یا تحریک مغناطیسی فراجمغزی تکراری، یک روش درمانی غیرتهاجمی است که از میدان‌های مغناطیسی قوی برای تحریک سلول‌های عصبی در مغز استفاده می‌کند. این روش در درمان طیف وسیعی از اختلالات عصبی و روانپزشکی، از جمله افسردگی، اضطراب، درد مزمن و وسواس فکری-اجباری موثر شناخته شده است.

در سال‌های اخیر، تحقیقات فزاینده‌ای در مورد استفاده از rTMS در درمان اختلالات سایکوسوماتیک انجام شده است. اختلالات سایکوسوماتیک شرایطی هستند که در آنها عوامل روانشناختی در ایجاد یا تشدید علائم جسمانی نقش دارند. برخی از نمونه‌های رایج اختلالات سایکوسوماتیک عبارتند از:

  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
  • درد مزمن
  • میگرن
  • فشار خون بالا
  • اگزما

مطالعات نشان داده است که rTMS می‌تواند برای درمان علائم طیف وسیعی از اختلالات سایکوسوماتیک موثر باشد. به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که rTMS علائم IBS را در 60 درصد از شرکت کنندگان کاهش داده است. مطالعه دیگری نشان داد که rTMS علائم درد مزمن را در 50 درصد از شرکت کنندگان کاهش داده است.

rTMS به طور کلی یک روش درمانی ایمن و قابل تحمل است. عوارض جانبی معمولاً خفیف و کوتاه مدت هستند و ممکن است شامل سردرد، سرگیجه و تحریک پوست در محل تحریک باشد.

تفاوت tms با rtms
بیشتر یاد بگیر

اگر به دنبال درمان برای یک اختلال سایکوسوماتیک هستید، صحبت با پزشک در مورد rTMS یک گزینه است. rTMS ممکن است به عنوان یک درمان مستقل یا همراه با سایر درمان‌ها مانند دارو یا روان‌درمانی استفاده شود.

منابع:

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *